Schuco PASK 

Розсувні двері ПАСК відмінно підійдуть для облаштування французького балкона, це відмінна альтернатива для квартир, де відсутні консольні балкони, лоджії або тераси. Яскравим прикладом може послужити ряд таунхаусів або котеджне містечко поблизу Вяловского водосховища недалеко від Харкова (відомий для харків’ян як Водобуд), обладнаних розсувними дверима ПАСК для виходу на терасу або ж французьким балконом для спостереження за навколишнім мальовничим краєвидом.

Фурнітура Шуко ПАСК має обмеження за габаритами реалізованих конструкцій. Максимальні розміри однієї стулки французької розсувних дверей ПАСК можуть досягати 2,3 метра у висоту і 1,6 метра в ширину. Але при цьому варто відзначити переваги даної системи: можливість встановити стулку в режим провітрювання за аналогією зі звичайною поворотно-відкидний стулкою вікна. За теплотехнічних характеристиках не поступається аналогічній стулці у віконній системі. Можлива організація плоского порога. Важливо відзначити, що фурнітура ПАСК може застосовуватися тільки ручна (механічна).

Розсувні двері Шуко ПАСК відповідають нормам ДБН 2017 року по теплоізоляції, тому їх можна застосовувати у всіх кліматичних зонах України (в областях з холодним кліматом: Київської, Харківської та Львівської, а також в південних регіонах, наприклад, в Одесі та Одеській області).

Паралельно-відставна розсувні відкидна двері Шуко ПАСК це ще одне цікаве рішення в розсувних системах, яке може застосувати архітектор в своїх проектах.


HS-портали SCHUCO

HS портали це підйомно-розсувні конструкції, в яких стулки рухаються по алюмінієвих напрямних, паралельно один одному.

HS портал це найкраще рішення для скління балконів, зимових садів, лоджій і терас. Стулки дверей порталу легко відсуваються в сторону, забезпечуючи широкий прохід. Велика площа відкритого простору, яка забезпечується установкою HS порталу, поряд з ущільненням по всьому периметру стулки дозволяє насолоджуватися прекрасною панорамою в будь-який час року.

При великій вазі стулки якість фурнітури порталу і грамотний монтаж грають вирішальну роль для забезпечення надійності та тривалої експлуатації підйомно-розсувних конструкції. На відміну від PSK порталу, HS портал не має обмежень за розміром і конфігурацією стулок, в зв’язку з чим HS портал привертає все більше і більше уваги архітекторів і дизайнерів.


FS-PORTAL — ГАРМОШКА

Складається двері Гармошка — це з’єднання розсувних і складних частин: дверні полотна складаються, як гармошка, в пакет, який легко переміщається в сторону і виступає всередину або назовні приміщення. При цьому пакет можна зафіксувати в будь-якому місці дверного отвору.

Складна двері «Гармошка» дозволяє закривати цілі стіни або міжкімнатні простір і відкривати їх за вашим бажанням. Залежно від габаритів отвору, ви можете моделювати FS-портал з різною кількістю стулок і схем відчинення. Максимальна олічество стулок не повинно перевищувати 7 шт. Максимальна вага стулки — 80 кг, а загальна ширина порталу не повинна перевищувати 5,8 метра.

Гармошка — це теплі, багатофункціональні конструкції. У конструкції порталу передбачена робоча стулка для проходу в холодну пору року, або коли конструкція закрита. Також існує можливість провітрювання приміщення за допомогою відкидання робочої стулки, або установки її в режим мікропровітрювання — як в звичайних вікнах!

 Переваги FS-порталів.

Стабільність відкривання і закривання, при якій навіть дитина може зможе користуватися порталом.

Завдяки спеціальному покриттю фурнітури забезпечується довгий термін служби таких систем.

Двері, що складаються порталу відкриваються на всю ширину прорізу.

Можливість провітрювати приміщення навіть при закритому порталі.

Великий вибір схем відчинення, завдяки чому двері-гармошки можна встановлювати практично в будь-які отвори. Крім цього існує вибір: відкривання всередину або назовні.

Можливість застосування алюмінієвого порогу розширює сферу застосування конструкції, а також полегшує використання людям з обмеженими можливостями

Високі показники звуко та теплоізоляції.

Call Now Button