SCHUCO CORONA CT70 П’яти камерна профільна система.

Технічні характеристики:

Монтажна ширина системи 70 мм.

Ширина рами 70 мм.

Загальна висота рама / стулка 120 мм.

Дизайн стулок: Classic, Rondo, Cava.

У профільних системах Schuco зведено до мінімуму утворення конденсату, так як склопакет посаджений нижче на 18 мм., Чого немає у інших виробників ПВХ профілів.

Додаткова інформація:

У профільну систему Schuco Corona CT 70 інсталюється стеклопокет шириною від: 16 до 40 мм. Можливо будь-яке виконання в декорі під дерево або фарбування по RAL . В системі Schuco Corona CT 70 вкатанним два контур ущільнення при виробництві профілів в Німеччині. Використовувана фурнітура: Schuco VarioТес. Товщина зовнішньої стінки: 3 мм.

Дизайн стулок SCHUCO CORONA CT70

Віконна фурнітура Schuco Vario Tec



SCHUCO CORONA SI82 Шести камерна профільна система.

Технічні характеристики:

Монтажна ширина системи 82 мм.

Ширина рами 82 мм.

Загальна висота рама / стулка 120 мм.

Дизайн стулок: Classic, Rondo, Cava.

У профільних системах Schuco зведено до мінімуму утворення конденсату, так як склопакет посаджений нижче на 18 мм., Чого немає у інших виробників ПВХ профілів.

Додаткова інформація:

У профільну систему Schuco Corona SI 82 інсталюється стеклопокет шириною від: 24 до 52 мм. Можливо будь-яке виконання в декорі під дерево або фарбування по RAL. В системі Schuco Corona SI 82 вкатанним три контур ущільнення при виробництві профілів в Німеччині. Використовувана фурнітура: Schuco VarioТес. Товщина зовнішньої стінки: 3 мм.

Дизайн стулок SCHUCO CORONA SI82

Віконна фурнітура Schuco Vario Tec


SCHUCO LIVING — інноваційне семи камерне рішення для пасивного будинку.

Металопластикова система Schuco LivIng заснована на інноваційній 7-камерної конструкції профілів і завдяки двом варіантам виконання може пропонуватися з двома або трьома контурами ущільнення. Системне рішення із середнім контуром ущільнення забезпечує відповідність вимогам «пасивного будинку» за стандартом Розенхайм. А системний варіант з притискним ущільненням дозволяє досягти чудових параметрів теплоізоляції при одночасно малій ширині видимої частини профілів. Система в двох варіантах виконання з однаковим профілем стулки для рішень із середнім і притискним контуром ущільнення. Спеціальний профіль стулки для застосування клейових технології (вклеюється склопакет). Зварюваний високоякісний ущільнювач з EPDM, що встановлюється на виробництві механічним способом.

Економія енергії:

7-камерна конструкція профілів з поліпшеною геометрією камер і монтажною глибиною рами 82 мм забезпечують максимальні параметри теплоізоляції

Можливе досягнення значень Uf до 0,96 Вт / (м ² K)

Рішення із середнім контуром ущільнення забезпечує відповідність вимогам «пасивного будинку».

Можливе застосування склопакетів товщиною від 24 мм до 52 мм.

комфорт:

Можливість комбінації зі вбудованої в вікна системою вентиляції.

Дизайн:

Дизайн стулки з чіткими лініями (Classic).

Безпека:

Фурнітурна вісь 13 мм забезпечує установку зламостійких деталей фурнітури.

Збільшена монтажна глибина забезпечує підвищений рівень безпеки і клас захисту від злому RC 2.

Різноманітність фурнітури:

Для всіх ПВХ-систем Schuco ми пропонуємо величезний вибір фурнітури преміум-класу. Ви можете вибрати не тільки колір ручок під свій дизайн інтер’єру, але і їх функціональність, наприклад, з можливістю замикання на замок або ручки з кнопкою. Також ви можете вибрати колір петель, або і зовсім замовити вікна з прихованими петлями.

Віконна фурнітура Schuco Vario Tec

Call Now Button